Dags att börja blogga?

Det är väl kanske dags, nu när trenden har spridit sig och alla (inkluisive Lunarstorm) ska ha bloggar eller åtminstone blogg-funktioner. Varför inte köra på the real deal? Nåja, vi får väl se hur lyckat det blir och om det slutar i succé eller inte!

Här i Moss är det regnigt och grått. Tur att det bara är lite drygt en vecka kvar tills man har 3 veckors semester! -Varav två ska spenderas på Cypern med Lasse, som aldrig har varit där. Jag har skickat honom ett par linkar som jag hittade på aftonbladet.se, eftersom det har vart en del snack om Ayia Napa på sistone.. Även VG hade stort uppsalg och första sidan om dessa "SEX LEKAR" och "VILDA SPRITFESTER" som händer där nere. Han blev väl inte helt begeistrad över dessa "uppgifter", men man ska ta allt med en nypa salt. Nog för att det faktiskt föregår i princip så som de har lagt upp det (förutom misshandel och hot, det var nåt nytt -och helt jävligt) men hur naiv är man om man åker på charter till Ayia Napa eller nåt annat ställe om man tror att det inte är mkt sånt? Nu har jag iofs bara varit på Cypern (men jobbat där i tre säsonger och spenderat alla utom en sommar där) men nog är väl sprit, sex, strand och cigg nåt de "flesta" vill åt på en charter?
Och om man INTE vill det, köper man en biljett där "mat" och sprit ingår i tre timmar?
Jag förstår att många höjer på ögonbrynen och tycker att dagens ungdomar är helt galna and so on, men jag vet inte helt om jag tycker att det är fullt så illa.
Kanske för att jag associerar dessa fester med enbart kul och ingen ånger eller några missöden, som jag kan ha en distans till det som skrivs.
När vi hade 400 pers på våra beachpartyn, inte var det mer än ett par stycken som blev vad som klassas som FÖR fulla, nakna eller gjorde galna saker.. Inte som jag minns, iaf.
-Men så var jag också en av dem som gick runt med shotsflaskan..
"..en till dig, en till mig.."