Uopsy Daisy

Fan fan fan. Klockan är snart 11. Nej men fan igen; den är fem över! Jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Helst en timme sen. Suck. Men först borde jag hänga upp tvätten jag har tvättat (och blekt: för är det inte underbart med vita kläder som är riktigt riktigt vita?), och som ligger å väntar i maskinen. Plus att imorgon måste jag upp halv sex, för att hinna med spinningen klockan 06.45.
Marte bangade på träningen, igen! Hon hade "lovat" mig body pump igår, men det blev aldrig av. Så drog hon sig ur morgondagens cykeltimme också, den latmasken. (Trodde du vekrligen inte att jag skulle blogga om att du strejkar?! Take this as a warning.. Moahaha).
Men, så slog Oddrun en signal till mig och hon ville hänga på. Perfekt! Vet inte om jag vill cykla själv. . Men nu slipper jag grubbla över det.

Så efter jobbet ska vi in till Oslo och gå på visning. Jag har inte helt bestämt mig för vilken lägenhet vi ska se på än, men håller ögonen öppna på finn.no. -Anledningen att  jag får välja vad vi ska se är för att vi inte ska köpa något. Än. Men snart! -Kan bli kul att se den kompromissen. Nåja.

Och efter visning blir vi kvar i Oslo för att möta stockholmaren som ska med oss till fjället på fredag.
Alltså kommer jag att komma hem efter 11 imorgon kväll och då ska jag packa en väska full med outfits som klarar av 2 nätter å två dar uppe på Hafjell.

Fan... Nu måste jag gå och hänga upp tvätten.
Hörs!

Gårdagens citat;

Jag och Lasse tittar på "Dansefeber" (norska motsvarigheten till So you think you can dance) med auditions. Det är pardans och en av killarna hade rätt bra rytm.
Jag: "Han i blå tröja var faktiskt rätt bra!"
Lasse: "Ja, synd att han inte var nå snygg"
..tystnad.
Lasse: "För han, alltså".

Jag och L skålar

Festen

Lördagen blev hektisk, men kul! Stressade in till träningen som började 10, ner på stan efter dusch, sol å bastu, hem till Marte för brunch och sen runt halva Oslo (kändes det som) innan vi var hos Marianne å festen.. Det var vin och prat och sång och öl, och mycket trevligt! Jag fick chans att skryta lite om mina aerobics-skills (obefintliga), och vi pratade även lite om helgen som kommer; när vi ska till Hafjell! Meen, så skulle vi ner till stan. Onkel Donald hette stället, och jag har varit där nån gång förut. Kommer ner till DEN mega kön, och det pallade jag inte just då. Så; jag sprang över till 7 eleven för lite krubb (tror jag).. De andra kom in och jag började ångra mig lite (jag frös säkert också, när jag tänker efter).. Så jag gick tillbaka till kön och stod där.. och stod och stod och stod och stod; i nåt som kändes som en evighet! Tills jag äntligen fick komma fram till den sköna vakten som tog och skulle ha leg. JAHAPP. Här var det 24 och han var inte ett dugg välvillig. Så vad gör man? Jag hade väl inget annat val än att gå ur kön igen.. Så efter en liten stund kom då Marte ut och vi skulle hem till Marengen. En taxi stoppade bredvid oss på gatan. Chauffören ville inte släppa in oss först, det satt ju redan 2 män i baksätet.. Men de var såna gentlemän, så vi fick åke med till Carl Berner. Eller; rättare sagt så körde de oss till Marianne för att sen ta av åt andra hållet. Och de betalade resan, grabbarna! Vilka gentlemän! Synd att de säkert inte hänger på blogg.se och kan se detta.. Men om nån från Harstad känner sig träffad: Many Thanks!

Snart är det "Close to home", men jag borde egentligen sova för att orka med spinning imorgon. På torsdag ska jag och Lasse på visning i Oslo!!






                         jag å marte

That's all folks!

"Dagens lille höjdepunkt"

(Norsk reklamjingel)

Tänkte igenom vad jag ska göra på Hafjell iår. Jag är ingen fena på snowboard, men jag tycker liksom inte att slalom är sååå kul heller. Jag kan så klart sova till sent, och sen hänga i baren i väntan på att de andra har åkt färdigt. Men det blir liksom ingen riktig snösemester av det. Egentligen.
Dessutom har jag ju så fint gear (my outfit, man) så det borde jag ju visa upp. Förra året hade jag en grön/grå sak. Iår blir det mer vitt. Klart jackan å byxorna ska få ut å röra på sig! Det här hände sist vi var där;
 
Roy (Holländaren) hittade en rosa hatt i stugan! Vi vet inte vems det var..
Marte var inte blyg med alkoholen och  
 Marlene blev en duktig dansk i backen!.
Jag åkte först slalom.. 
 -men sen testade jag bräda för första gången på många år 
 Marianne släppte lös på afterski'n efter en låång dag i backen
Hon blev mindre imponerad när vi försökte väcka henne ,
men vi skyllde på hatten !!!

Nej nu jävlar! Jag har en date med Peter! Coooming babe!!


Träningsvärk

Ouch.. Det börjar spänna lite över mina magmuskler (okej, under fettet, då) nu. Mycket tränande på kort tid.. För många situps, tror jag....
 
Isbjörn situp

Det är nog bäst att jag vilar ikväll, efter vår middag. Pust!

Isbjörn rygg

Marengen



Grattis på födelsedagen!

Marengen

Hey

Ingenting speciellt har hänt den här veckan. Ingenting!
Måndag:
Skulle träna, men det blev inställt pga av jobb (inte mitt). Såg på Top Model, gillar Joanie mer och mer..
Beställde kläder från RÖHNISCH via en kompis till en kompis. Mycket fint och mycket billigt! -Snart kan jag också se lika "sporty and fresh" ut som "alla andra" på Spenst.
Tisdag:
Spinning 06.45 före jobb. Thomas var borta, men en vikarie körde oss rätt rejält ändå..
Åkte med Teje ner till stan efter jobb. Åt en bakad potatis, tittade på kläder (lite mamma-kläder), köpte kläder. CSI 21.35! (Lasse somnade på soffan- oduschad efter hans träning!! Uuuuu..)
Onsdag:
Träning efter jobbet, solarium (för andra gången på minst fyra månader) efter träning. Ugly Betty på TVNorge 20.45. Åh, I just love that Betty!
Torsdag:
Spinning med Thomas 06.45 före jobb. Thomas fyllde visst år och bjöd på Smoothie (mm!) och chokladmuffins (vi höll oss från godsaker före frukost nu när vi är så hurtiga) efter träning! Ut på middag ikväll med Marengen å Marte. Marengen fyller 31!

..okej, det var visst en del som hade hänt.
Men jag har inte haft så mkt att blogga om, då. Men imorgon är det helg!!
På lördag ska vi träna på morgonen innan vi åker in till Oslo för att fira Marianne (aka Marengen). Idag har jag städat arkiv på jobbet. FY FAN va tråkigt. Sortera papper. Tur att jag har en dator som arkiverar allt åt mig. Bara "de där norskorna" som envisas med att ha allt på papper, i pärmar, i kartonger..

Tam ta dam.

Nu ska jag kika vidare på asos.com. Jag vill shoppa!


Feed me

Så är söndagen snart slut. Har precis ätit en extremt god hemlagad pizza, och avslutar middagen med mer vin å lite blogg. Imorgon ska jag träna, men först och främst är det jobbet som gäller.

Köpte ett par Lee jeans igår, och med viss (viss) övertalning av Therese och Marte blev det ett par 28:or. Iiiik! Sist jag hade Lee var jag en 30, eller 31:a. Men som Therese uttryckte det: "Det var väl ingen direkt fight att få på sig 29:orna?". Och det var det ju inte. Så, gårdagen och idag har till stor del (mentalt iaf) ägnats åt jeansen. Alltså, jag vider ut dem..  Tur att jag har en Lasse som kan dra åt hylsorna medans jag knäpper knapparna.. Pust.

Nu ska jag ut på balkongen för min dessert, innan jag hoppar till Lasse som sitter i soffan!


Pizza Time!




Pizzadeg (Maizena)

Tomatsås (passerade tomater, vitlök, färsk oregano, salt å peppar)
Strimlad skinka
Tomater
Champinjoner
Majs
Pepperoni
Ost

Vitlöksdressing (avrunnen yoghurt, oregano, salt, peppar, vitlök)
Ruccola sallad

Dricka:
Rödvin, Vatten, Cider

Efterrätt:
Nötter och en Lucky. Mmmm.. Och mer rödvin, så klart!

Thank god for webTV

svt.se bjuder på höjdpunkter via webTV: well done! Efter en snabb titt på dagens tv insåg jag att SSDL inte gick i repris idag, men nästa lördag. Så länge kan jag inte vänta, så när jag fick reda på att det även går att se program via svt's hemsida blev jag inget annat än väldigt glad! Sagt och gjort, jag tryckte på play och såg hela första programet, säsongspremiären. Killarna var helt okej, pianisterna likaså. Caroline verkar inte passa in till 100%, men jag ser hellre nån som rör armar och fingrar på ett annorlunda sätt än nån som sitter och bara pratar bebis-språk hela tiden (Anna). Som vanlgt, helt ok underhållning!

-Peter, du kan lita på mig fredag klockan 20.00!

Mr Settman


Vi ska kanske en tur till Sverige idag, för att handla mat och annat nödvändigt.
Nordby here we come!
Annars ska jag till jobbet imorgon, vilket blir lite.. ovanligt. Uppe före 11? Bara att kasta sig in i gamla rutiner igen. Men det går säkert bra, som det brukar göra.

Skojar du med mej?

Igår blev det lugnt med dvd-tittande (FF så klart), men tyvärr tyvärr tyvärr så missade jag "Så ska det låta".   -Men jag ska se reprisen imorgon när den nu kan tänkas gå (För dig som inte känner mig så kan jag säga att "Så ska det låta" är mitt absoluta favoritprogram!). I morse var jag uppe halv tio, klar för "Trim" på Spenst (Norsk motsvarighet till SATS). Som vanligt alldeles för många komplicerade steg att hänga med på (tog väl ett halvår innan jag klurade ut Friksis' varianter), men riktigt bra med styrka på slutet. Men de måste skämta med mig.. Efter x antal rep av armhävningar samt vikter så bjuder Spenst på en hårblås i storlek med en gammal videokamera! Den saken är så tung så inte ens mitt hår (jag har ganska lite hår) blev torrt, för jag orkar inte hålla den uppe. Aj, aj, aj.. :(

Nu ska snart jag å Lasse till hans pappa å sambo för middag och trevligheter.
Vi hade snö i en kvart, sen börjar det regna igen.. Jesus christ, vad har vi gjort med världen, egentligen?

Veckans höjdpunkt: Marte har lovat att illustrera alla "moves" från de olika timmarna på Spenst vi går på, via webcam.. Moahahaha

..Floden

Det är helt otroligt! Jag har letat efter min kamera-laddare i flera dagar nu, och nästan vänt upp å ner på hela lägenheten (för att inte tala om hur ilsken jag har varit på Lasse när han försökte hjälpa till att leta. Jag gav honom a killer-eye bara för att jag var så sur.. Sorry, hon') i mitt sökande efter denna lilla sak. Så, helt plötsligt, som ett ljus (!) uppenbarade den sig för mig när jag stod och pratade i mobilen nyss. Den låg på byrån. Den låg på byrån. Suck.. Jag är däremot inte förvånad, eftersom jag har tappat bort mitt VISA kort två gånger (ena gången låg det  micron) och mobilen en gång (den låg i väskan i mer än en vecka) de sista två åren.. Så det var inte helt obegripligt att det dök upp, nej. Fan, det här kommer jag att få höra.

Men!! Det positiva är att nu kan jag ju ta kort när vi drar på skidsemester til Hafjell, första helgen i Februari. Jippie-ya-yey!

Det finns en jättebra låt som ni borde lyssna på, tycker jag. Tryck
här :)

Nu borde jag gå å duscha, för att fredagen ska kunna börja nångång. Det är alldeles för lätt att fastna i soffan med laptopen och teven på. Tur att jag är sjuk och får lov att göra ingenting på hela dagen!

Vi hörs!

Ikke helt i slaget

Vaknade kvart över tre i natt med ont i halsen. Inte vanligt ont i halsen, dock, utan så ont så jag varken kunde svälja, prata eller ens tänka.. -nästan.. Så, "Body Pump" imorse kl 06.45 ställdes in, och jag sms:ade chefen att jag stannade hemma. Lite ironiskt, för igår snackade jag med Elina som var sjuk, och jag klämde ur mig "Jag hade inte haft nåt emot att vara sjuk nu, när det är så lugnt på jobbet. Mycket skönare att vara hemma i soffan när man kan njuta av det". Så denna onsdag har spenderats framför teven, under täcket och med laptopen bredvid mig uppslagen på diverse bloggar.

Bara så drygt att jag förutom ont i halsen har en jävla tandvärk! Jag är jäättehungrig men kan inte tugga just nu. Är iofs lite sugen på en soppa kanske.
På fredag får jag lön!! Jippie! Jag vill shoppa shoppa shoppa. Känner att det är dags för nåt i stil med det nedan..

                 


Fan, jag vill röka. Men det är kallt på balkongen, det regnar ute och jag har så ont i halsen så en cigg är nog inget att rekomendera. God damn it.

Jag måste nog improva mina skills när det handlar om att posta mode. Aint my thing, yet. Men snygga grejer är det!

Host host and out,

Skryt

Jag glömde ju att skryta om mig själv! Imorse var jag och Marte på morgonpasset, Spinning. Tio i sex satt jag i bilen (nu med stjärtvärme, jesus christ halleluja!) på väg till Moss.. Lämnade Lasse på tåget och satt på sadeln strax före kvart i sju. -Den här gången fick jag vad som kan liknas med en kärringsadel i förhållande med vad jag fick sist, så jag blev inte helt mör i stjärten (halleluja igen!).

Fan va roligt med folk som engagerar sig i mitt liv! -Jag vet att jag snokar runt som fan, men är dålig på att lämna kommentarer själv. The blogcommunity is far more than I ever imagined! Fortsätt kolla allihopa!
..Jag får lite lätt prestationsångest, men det gör inget! Huvudsaken är att jag får besökare, ha ha.

iiiiiih vad glad jag blev nu! Tog en cigg efter maten, och solen sken! Ska till tandläkare kvart i fyra (usch usch usch) men inget ska få försöra mitt goda humör today, honey! ..Nu ska jag blogga vidare.

Eh, kanske jobba lite också om jag hinner. Ho ho ho

Life goes on..

Innan jag trampar på nå tår; om nu mot förmodan någon av mina norska, äldre arbetskollegor skulle hitta fram till min svenska blogg så vill jag bara säga.. Mind your own business! -Nejdå, skämt åsido.. Men jag är inte arg. (Jag är bara lite upprörd ibland.)

Varför varför varför ska vi på kundtjänst ha en egen dator? Varför är det meningen att man ska göra jobb

(som man för övrigt HELT FINT får undan mellan 08-16 om man har en gnutta effektivitet i kroppen) hemma, på fritiden?!

Alltså, vi fick ett förslag från chefen om att "vi borde kanske ordna en övertidslista på nätet (interna) så att man kan skriva upp redan nu (DECEMBER) om man har en dealine i Mars, till exempel". Ett: Om jag vet redan nu att jag har en deadline i Mars, varför planerar inte jag så att jag kan hinna med det i tid? Två: VEM på vår avdelning får en dealine i Mars? Alltså, ibland är mina nerver hans highway, for real!


Annars är det dags att börja titta på Helly Hansens Sommar-07 kollektion. Eh, jag har ju sett den så klart, men nu menar jag studera för att lägga egen beställning.

Fast faaan, asså. Jag har kanske 8 (eller är det fler?) vinterjackor i skåpet hemma, och det lider ingen direkt nöd på mig när det gäller pikétröjor eller shorts heller, för den delen. Lägg till 10 par skor så blev det plötsligt inte svårt att spotta mig som HH-fanatiker på stan. Typ..

Jag antar att det är smällar man får ta när man jobbar med kläder.

Anyway; jag försöker att hotta upp min stil genom att intressera mig mer för mode (som faktiskt kan va askul) så jag borde egentligen ligga lågt när det gäller HH sportswear.


Den som lever får se, har lovat Elina lite stash (läs: skor iaf) och om jag lägger in en leverans finns ju risken att jag fyller upp en kartong.


Lista lista lista lista lista lista lista lista lista:
Saknar: Sköna citat
Saknar ännu mer: Min laddare till digitalkameran! Den är DÖD :(
Duktigt: I går for jag hem som en oljad blixt, städade hela lägenheten, lagade mat OCH bakade inte en men (tam ta taaa!!) två blåbärspajer!
Ser framemot: Stockholm 9:e feb till 11:e feb
Obehagligt: Vädret. Usch.
Längtar: Förmodligen som alla andra i kalla norden; till sommaren! Eller iaf en skidsemester med afterski? -För att hålla värmen nu i vinter..



Glömde ju helt bort lördagens Karaoke-bravader! Elina å Martin har ett eget litet "hemma-karaoke-anlegg". Jag och Elina höll ton till en del bra låtar, och skötte det snyggt.

Martin och Lasse gastade och skrek och vrålade som jag vet inte vad när vi kom hem från byen. Jag vet inte vad som tog åt Lasse, har hört honom förut, men det har aldrig varit så illa! -Fast jag misstänker att jag bara blev lite irriterad för att jag tyckte att de inte lät mig sjunga tillräckligt många låtar..


Nu äre snart lunch!


Hur gör man för att se ut som en gravid lastbilschaffis?

Enkelt: på med trucker-kepsen, brett isär med fötterna, och för guds skull människa; ut me magen!!
Traktorchaufför

Gårdagen blev otroligt lyckad! Go karten var huuuur kul som hlest! Först var jag skit nervös, men redan efter första pedaltrycket kände jag en lättnad som snart byttes ut mot adrenalinkick. Jag antar att jag måste avslöja resultaten..? Vi var 6 styck, jag kom sist i alla tre heaten. MEN! Min snitt tid var bättre än Lasses i två av dem. Det var en liten tröst för min del, måste jag erkänna ;)
Go kart 2Go kart
..efter åkandet satte jag mig i Polon och körde oss (Elina Martin å Lasse) från Alnabru hem till E & M.
Där fortsatte den trevliga stämningen, men adrenalin byttes mot vodka å champagne..


Där fanns även min digcam, så jag tänkte lägga upp lite av de kort som togs på Nyår;
Elina o MartinK och EJag och MarianneJag och L skålarJag och ElinaMarengen å LasseElina o ThereseNyårsfesten


..Och efter att jag har spanat in massa gamla sommarkort längtar jag efter sol, strand och hav..! Dessa är från 2004; året jag och Elina var på Cypern & Zakynthos, då Grekland vann fotbolls EM och sista året (so far) med beachpartyn.
CowboyhatsK, grek, kräftorHavetDollyZakyDrinkarElina å grekElina eldarJag och ElinaElina å FreddanGG K och EKristin, parken AthenKristin, AthenElina, parken AthenNY drickerZak
E, Spike, KSwe Nor!Elina på moppeGrekland vann!


Nu ska jag slå av datorn å hänga me på serien på teven,
Gonatt!


Parlamentet fredag

Jepp, igår blev det Parlamentet (den samling jag köpte till Lasse i julklapp). Vi hann även med en del tube:ing, speciellt Johan Glans och Magnus Betnér. Fan vilka roliga grabbar! Jag vill se mer Stockholm Live.. You Tube som för övrigt är en samling massa bra saker.
Nu ska vi sola (första gången på ett halvår?), träna (squash) och sen drar vi in till E och M under eftermiddagen.. Go kart here we come! -L har ingen aning om vad som händer.. Däremot är jag tvungen att köpa en till sak; han klagar ju så jävligt på mina presenter. Nu spec är det julkalpparna jag inte var nå duktig på att köpa, enligt honom då.. Men vad?? Gaaaaah. Jag som trodde det var kul att köpa födelsedagspresent. Jag hade fel!

Fan fan fan fan

.. det regnar!! Vi som hade DET fina vintervädret. Suck! Vitt och snö överallt, men inte ens ett dygn fick man.. Nu försvinner allt och kvar är bara is imorgon..!

Jag som hade planerat en snödans, nåt i stil med;
..

Istället sitter jag framför teven/laptopen med en tallrik jordgubbsfil och funderar på att börja bläddra i min nya "La redoute" katalog..

Catch u later,

Oslagbart!

Det är inte mycket som slår ett varmt säte när man har skrapat rutorna på morgonen! Aaaaa(Jag är också väldigt glad över att dörrarna öppnar sig, så att det är sagt).. Igår föll snön över Östfold, och som alltid glömmer folk bort hur man kör bil på vinterväglag. Jag hakade på Marte hem för grillspett och FF (frustrerte fruer säsong 2) så jag slapp den värsta eftermiddagsruschen. Men jesus christ! Varannan lastbil råkade väl ut för någon olycka av nåt slag.

Nu är jag norsk så det är lite mer att göra på jobbet. Still feelin' good, though.
Imorron ska jag dra med Lasse till Oslo å gokart!

Trevlig helg :)

Spänstigt, K!


Glömde mobilen i bilen igår och Lasse stack tidigt imorse.. Med bara en väckarklocka och utan sällskap (mänsklig väckarklocka) var det ju nästan oundvikligt att jag skulle försova mig. Nåväl, jag vaknade inte allt för sent, och hade det inte varit för min nya frisyr (som kräver MEGA styling på morgonen som jag inte är van med) hade jag kommit ner till bilen ganska i tid. Nu var jag bara fem-tio minuter försenad.. Trodde jag!

Nejdå, ute var det frost: vilket betydde att mina dörrar hade låst sig! Eftersom jag inte direkt kunde vänta på att solen skulle komma fram och smälta all frost gjorde jag det enda tänkbara (föruom att springa upp till lägenheten å lägga mig under täcket; men det gick ju inte med nyfriserat hår direkt): jag gick in genom bagageluckan. Jag har en Polo som är vääldigt liten, och imorse valda jag mina 7cm's klackar. Tur att ingen var uppe för att se mina spänstiga moves nere på parkeringsplatsen. När jag väl kom in i bilen var jag lite osäker på om jag skulle starta motorn för att sen klättra tillbaka ut och gå och skrapa rutorna. Men, eftersom chansen för att dörrarna skulle tinas upp på ett par minuter inte var spec stor valde jag att sätta på fläkten på max och låta bilen värmas upp innan jag drog. Så, då var jag bara tvungen att klättra tillbaka för att stänga bagageluckan.

Femton minuter senare var jag på väg! -Trettio minuter sent ill jobbet..


Och jag som skulle få sätvärme idag.. Måste ner med bilen på verksta'n..
Tur att det är lugnt och skönt på jobbet fortfarande!

Ha det,


Moviestar!

Nackdelen med att jobba med tanter (de flesta är äldre än 50, tror jag.. Kanske 40) är rökpauserna.

Har man riktigt otur kommer man ut precis när T har tänt sin Marlboro Lights 100's och är pratsjuk..

Som tidigare i dag, då lägger människan ut om hennes julpynt.. Hur många kartonger hon har packat ner redan, hur många kartonger hon trodde som behövdes totalt, vilket pynt hon hade köpt på mellandagsrean (både ordinarie och nedsatta priser angavs givetvis) och vilket pynt hennes väninna hade stickat själv (!), som hängde i gardinerna (så klart också hur gardinerna såg ut..). Suck!


Men, så var jag inne en snabbis till den andra T, och fick en härlig komplimang! "Du ser ut som en filmstjärna i dag". Fan va nice :)

Paid a fortune for it, but hey! Noppade och färgade ögonbryn, färgade fransar, blekt hår och klippt lugg gjorde visst sitt för mitt utseende.

-Det kanske kommer photo proof.


Så har vi den tredje T, som är gravid. Hon är lite bekymrad för att hon inte är lika exalterad som hennes man om barnet i magen. Vilket jag tror är helt normalt. Men det har då fått mig att börja tänka på hur jag blir som gravid (Och nu utgår jag ifrån att min extrema rädsla för sprutor/ blod/ sjukhus/ smärta och annat äckligt har försvunnit helt)..

Jag kommer att vara den som;

*berättar för alla detaljer för den som vill höra

*äter allt konstigt (klart man får noja på konstigt om man gillar all mat, right?)

*köper mammakläder som en dåre

*spelar på fördelarna (älskling, kan du hämta det? -jag är GRAVID!)

*känner mig sådär magasinaktigt sund och frisk och fräsch i allmänhet (oberoende av utseende alltså)


Men, ingen graviditet än på ett tag!!

I går sa Lasse att vi kanske kunde börja titta på lägenheter i Mars. Jippie!!

Jag tittar iofs redan en hel del, men bara på nätet. Åh, det finns mkt bra i Oslo måste jag säga!

Eller vad sägs om denna skönheten? (Liiiite utanför vår prisklass, det ska erkännas. Går för närmare 5)



 

Spinningen i går var ett helvete för my ass.. Vilken jävla hård sadel!!

Tror att jag har blåmärken efter det där, hade ont när jag satt ner hela dagen i dag :(
..Nemen nu är det dags för mig att dra; ska på "Stram opp" med Marte på Spenst.. Träning för alla pengarna nu förtiden!

Later,
K


Ny mobil!

Idag ska jag beställa ny mobiltelefon..
Det står mellan Nokia's 7360 eller Sony's K610i
Nokia                                                                              Sony

..

Allt jag hade skrivits raderades. FFS!! Varför sparar inte bloggen mina ord?


Gokart!

Perfekta 23-års presenten? Kanske.. Lasse ska få åka gokart med mig, Elina å Martin (Att L är den enda utan körkort kan bjuda på en hel del sjyssta tillfällen att pika, he he). Så, lördag förmiddag åker vi in till Oslo. Borde kanske ordna blindfold, men tror att det mest blir drygt med mer än en timme med ögonen förbundna, så det lutar åt Nej på den fronten. Han kommer ändå aldrig att gissa vad vi ska göra där inne!

Imorgon ska jag träna spinning. Halv sju på morgonen ska vi mötas på Spenst, jag och Marte. (Tur att jag sov två timmar på soffan innan Lasse kom  hem idag).. En del kollegor tillämpar flex-tid för att kunna träna; själv går man upp med tuppen för att ta hand om kroppen.. Vad säger man? Världsklass.
Dessutom har jag fixat timme hos "Nikita", för att klippa, slinga och färga bryn+ fransar. Lyx!!

Vi ska till Hafjell första veckan i Feb! -Vet inte vilka som ska med än, men det är då verkligen på tiden att jag använder någon av mina skidjackor, ett par av mina skidbyxor och något av alla mina underställ (ull, rosa, svart eller v-ringat?). Det blir lätt ett par plagg för mkt när man sitter å bläddrar i de där förbannade katalogerna varje dag. Tröjorna blir ju bara snyggare å snyggare ;) -Men jag har bestämt mig för att begränsa mina Helly Hansen-inköp hädanefter. Jag borde klara mig med (hittills) 13 jackor, right? ..Meeeen, så blir det sommar å massa nyheter som man bara "måste" ha. I admit; I'm addicted. Men som tur är för mig har jag även fått upp ögonen för annat än HH-kläder..

Jag ska bli bättre på att lägga till foton med bloggen, men då måste jag bli bättre på att ta intressanta kort med kameran. Bara mig poserandes blir lätt boring (för andra än mig, så klart).

Saaaaweeet!!

Jag fick en egen laptop av Lasse i julkapp!!
Nu ska jag börja blogga på heltid! Man kanske kan tjäna en slant..? -Fast då krävs väl en del besökare, antar jag.

-Det har ju hänt en del sen sist jag bloggade..
Jag har tillexempel inte än bytt avdelning, och kommer inte att göra det heller. They just took it back :( -Pga massa internt, men det klart att det var tråkigt ändå, jag hade vekrligen sett fram emot att byta. Så jag är fortfarande på kundtjänst, och kommer väl att bli här ett tag till. Nu är det egentligen helt okej, hela hösten jobbade jag typ 10 typ tio timmar (minst!) om dagen; men det behövs inte nu. Så att komma 8 och dra 16 är rätt lyxigt..

Var hemma i Falun över jul, och det var helt okej. Min mamma annonserade att hon ska flytta ihop med hennes "nya", i Borlänge. Pappa bor på landet, och min bror vet jag inte helt var han bor.. Så nästa år tror jag att jag och L ska skapa vår egna jultradition. Förmodligen blir det i Oslo (wiiiii!), så då kan det vara nice att få besök.

På nyår var jag och L bjudna in till Oslo, Elina, Martin och deras 'gäng' hade fest. Skitkul! Men jag började dricka lite tidigt, så runt två-snåret somnade jag.. först i soffan, sen i nåns säng (utan "nån" där!). Jag hann se raketerna vid tolv-slaget, och påpassligt nog var det ett svenskt gäng som sjöng "Du gamla du fria" i samma park, så jag fick lite skön stämning också.. (Varför man sjunger nationalsången på nyårsafton vet jag inte..?) -Jag ville att de andra skulle klämma i med "Ja, vi elsker"; men de var inte lika vassa på deras anthem som jag är på min, det måste jag ju säga..
Tåget hem på nyårsdagen var bland det värsta jag har varit med om! Usch, det finns bakis och så finns det  bakis.

Jag är helt såld på bloggar; finns det nåt intressant så är jag där. Bli inte nervös om det syns att jag snokar runt. (Syns det??!)
Nu ska vi göra marrängsviss! ..Får se om jag orkar nåt efter vår taco-middag..

Bye bye,
K