Rökfri och ont i ryggen

Double the numbers below honey!
Yep! Nu har jag vart utan cigg i två veckor. Still Feeling good!

Igår hade vi möte med jobbet. Jag var kvar till runt halv sju, för att åka direkt till träningen.. När jag kommer ut på parkeringen (intet ont anande) är det nåt väldigt konstigt med min bil.. Kändes liksom inte helt riktigt när jag körde, så jag stannade  bilen för att kolla däcken.
Jodå, mycket riktigt, höger framdäck var punkterat!
Tur att vi (eller logistik, då) har en Holländare på besök, som väldigt manligt ställde upp och bytte däck åt mig. Okej, okej, jag borde klara sånt själv, men.. Jag känner mig osäker, och vill helst inte dundra fram på E6 i 100 km/h när ett av däcken lossnar för att jag inte är stark nog..
-Och ja, jag är blond.

Träningen gick annars bra, förutom att jag har sträckt nåt i ryggen så jag känner mig som en kärring.
Plus att jag får fortf ont i höften (jag vet, ännu mer kärringvarning) när jag tränar - och det känns drygt som fan. Men, men, bara att träna på och hoppas att det går över.

Nu börjar min arbetsdag - så vi hörs lejter!

Höstväder

Så går en dag i våra liv, och kommer aldrig åter.

Nu har jag faktiskt varit i rökfri en hel vecka!
Jag har klarat mig; 
*7 luncher på jobbet (ute på gården),
*I sällskap med rökare på fritiden
(Tobias frågade om jag skulle med ut när vi var där på middag),
*I sällskap med rödvin och brieost en lördagskväll,
*Flera bilturer till & från jobb,
*I vetskap om att jag har massa cigg i lägenheten!

Så man kan väl säga att jag är ganska seriös, faktiskt. Sen att Kristins akupunktur-tändsticka hjälper till, det har väl inget att säga?!
Lasse jobbar i Oslo nu, så jag skjutsar han till tåget varje morgon, och plockar upp Teje vid sju-snåret när hon kommer över vattnet med färjan. Faktum är att jag har gått upp med tuppen (mobilen står på 06.00) sista tiden, och det är ju ännu ett tecken på att jag börjar bli vuxen! (Det var dessutom VÄLDIGT länge sen jag försov mig! ..mer än 10 minuter försent)

Jag är bara så förbannat trött på att ha så lång kör-tid till jobbet. Drygast är på eftermiddagen när man ska hem och bara vill hem på en gång. 30 minuter varav 15 spenderade på en E6 som ständigt byggs om är ingen hit. Så det känns rätt bra att ha lite company i Teje på morgonen nu för tiden.
Nu ska jag på fika m Marte -

Snekis later baby!

Ärligt, vad hände med NG3?

Kan man verkligen ha en "hit" och sen försvinna? ..Jag undrar vad de gör nu?

Det är helt sjukt!
Jag har inte rökt på snart fyra dagar, och jag har inte ens varit röksugen en enda gång!
8:e Augusti är den officiella sluta-röka-dagen från och med nu, och den här gången orkar jag inte dras ner i skiten igen. Fan, har jag klarat mig utan en tanke på cigg de fyra första dagarna KAN det väl inte vara nå svårt att låta bli i fortsättningen? Sist jag slutade med något var snus, den första Januari 2005. Men då hade jag bestämt mig och verkligen pumpat upp ett förtroende för att klara det. Nu bara blev det så att jag inte rökte på tisdagen, och eftersom det inte var så jobbigt så är jag alltså numer en ICKERÖKARE.
Feelin' good!





Jag har råkat smitta Lasse med ont i halsen.. Han vaknade imorse och då var det väldigt synd om honom, så jag tog på mig ansvaret att fixa lite te till stackaren. Jag har ju också varit sjuk, men det är självklart mkt värre för killar. Så klart. Igår var väl första dagen jag kände mig nästan helt frisk (har fått två behandlingar av Kristin på jobbet. Egentligen jobbar hon med nålar, men på mig tröck hon i örat med en tändsticka.. Baserat på den upplevelsen vet jag inte om jag hade stått ut med nålar, men jag tror att det kanske hjälpte), men efter uteträningen igår blev det lite värre. Konstigt hörrudu, när man börjar med 20 minuters "lätt jogging" (-för dem, kanske!) för att sen köra intervaller. 20 st 30 sek löp, 30 sek gång. Och mitt upp i allt detta så ösregnar det och åskar. Ja, vad gör man inte för att förbättra sin kondition? Ska iaf
bli otroligt kul i nästa vecka, för på måndag börjar inneträningarna!



Ey! Efter en snabb googling verkar det som att NG3 faktiskt har kommit ut med en singel efter The Anthem.
-Detta kräver lite detektiv-verksamhet! I aint finnished yet..

Träning, Paj och mer om Giftermål

Gårdagens gulligaste citat;
(Jag och Lasse sitter i bilen och pratar om ev namnbyten vid giftermål,
eftersom det är ett aktuellt tema)
"Men jag har tänkt lite på det, förstår du, och Sköld-Hansen låter inte så dumt ändå"
-Jag tycker nämligen att det är finare att bara ha ett efternamn, men Lasse har tydligen gått i såna tankar tidigare och kommit fram till att i vårt fall funkar det med bådas..
 -Åh, han är för söt! ;)

Igår var det min första träning med klubba på måånga månader. Inneträning på småmål, 3 mot 3. Jag är fortf extremt otränad - men som tur är har jag fått behålla lite teknik. Ikväll är det intervaller, men jag hade så ont i halsen imorse (jag höll nästan på att dö) så jag tror inte jag ska springa nånting.

Efter träningen igår var det Fear Factor- finalen (Couples special!), och sen ställde jag mig och bakade paj. En äppelpaj och en med blåbär. Fan, det är sjukt hur duktig jag har blivit i köket! Det är nog säkert bara för att jag inte har en Elina längre, som fixade och donade med det mesta i de perioder vi bodde ihop.. Känns ganska bra att vara så pass vuxen att man klarar såna saker själv. (Jag har ju egentligen inte nåt val eftersom det inte blir gjort om inte jag drar i trådarna.. Eller, förlåt, det blir inte gjort på ett par dagar, rätarae sagt.)
Fast, Lasse tycker att jag är lite utav en "Monica" (Friends). Om det är odiskad disk i köket har jag svårt att sova, och när det är städat och fint hemma har jag (nästan) lyckorus bara vid tanken på det. Jag vet att det är lite sick, men jag tror att det beror på att vi bodde i en lägenhet som jag hatade i mer än ett år - så nu vill jag ha det perfekt hela tiden!