Busted!!

Vi tittar på (ett av mina) favoritprogram som visas på norska kanalen TV2 Zebra, nämligen American Idol!! Fortfarande audition-fasen, which we of course just looove! Men jag är kanske lite lite för överivrig i mina positiva uttalanden om min favorit kille Simon Cowell.

image209
image207image208


Jag: Han är ju bara bäst. Alltså, jag hade hellre gift mig med honom än med Brad Pitt.
Lasse: Ja..
Jag: Jag menar, han har ju så mkt utstrålning! Han har ju mer utstrålning än nån annan!
Lasse: Än nån annan??!

Simon skulle stå med på min lista, om jag hade en.
-Men den hade jag inte visat för Lasse. Hehe.
Jamen hallå? Hur stor är chansen att jag skulle stöta på honom? Be real! ..Tyvärr. Eller så drar vi till USA och kör try outs to American Idol, first swedish girl kanske?

paradise by the dashboard light

P (svenska chefen) ringde mig igår för kort prat om lite olika saker. Han börjar som vanligt med att fråga "Hur går det?". "Jo", svarar jag som jag brukar "det går bra". Då frågar han om jag har hört talas om "En röst i natten" nåt teveprogram som gick för x antal år sen på (iaf svensk) teve.. Jag tror jag vet vilken det är och han lägger ut om hur den här radioprataren blir en nattens hjälte som folk ringer in till. Han blir den som kommer med råd när andra sover och som liksom lugnar hans lyssnare. "Så känner jag när jag ringer till dig! Jag blir lugn av att höra din röst."

Vilken superkomplimang va! Tänk vilken positiv energi jag måste utstråla, och det PÅ TELEFON, vänner! Well, he made my day iaf. Sen att jag var nere på stan med Marianne och hittade ett likdant linne som jag har fyndat på Oasis en gång (fast annan färg) ÄNNU billigare gjorde inte direkt dagen värre!


//Kristin, din blogg i natten (eller dagen eller när det passar dig)
-som lyssnar på Meatloafs dänga ( se rubrik). My type of music!

I DO feel like dancing

Den här hade ju funkar SUPER till mina nya Pradabrills!! -Synd bara att jag redan har en mobil som jag älskar!


image206

Solen är framme - GE MIG EN ÖL!

Varför får man så mkt damm i halsen när solen tittar fram? -Det enda som häjlper är öl, speciellt sorten nedan.
Mmmm..

image205

Nu ska jag ut på fika med Marengen!!

Fumar puede matar!

Men hur kan man ge upp en lucky strike på bakgården med en kopp kaffe i ena handen, solen i ögonen och en plaststol under stjärten? Det begriper du väl själv att det är svårt!


image204


-Men jo, jag borde nog egentligen sluta röka, alltså.

I am so predictable..

-Men jag kan inte hjälpa det!! Så mkt som Elina ogillar (hatar är för starkt) Eurovision, så mkt  älskar jag hela showen! Just nu blir jag ännu mer förbannad över att jag inte får upp youtube's videor synliga på bloggen; det hade gett skarpare effekt!! Anyways, klicka in på länken, ni måste se den här!



-Jag vet en som tycker att det här garanterat är värsta skiten hon
(förresten två, han också) någonsin har hört!
Det gör det så mkt roligare. Welcome to my world! ..Muahahaha.

Get a blog and stop complaining! :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=2XDPkS3n8Mo


Tyskland;

Nu verkar det som att jag ska till München ändå. Fan, jag som hade börjat se fram emot en hektiskt helg men lugnare vecka. Vad gör man inte för jobbet alltså..
 
(Läs: TAAAAXFREE times two in a week!!!)

På tal om resande;

Så här beskriver ving New York, och man väl inte annat än att hålla med!
"Världens mest kända, trendiga och storslagna stad. Den som en gång besökt New York längtar alltid tillbaka."

NY4

centralpark

NY3  NY2

Måndag i Norge

Vaknade först av att Lasse var uppe (alldeles för) tidigt, för att hinna med tåg till Gardermoen. Kvart över fyra gick människan upp, helt omänskligt! Sen vägrade alla fåglar utanför hålla käft så jag var tvungen att gå upp nån timme senare och stänga fönstret. Aldrig lugn och ro att få, är det inte otroligt? Men man ska inte klaga, det är ju sommar! Som vanligt när jag ska gå upp utan nån som väcker mig blev det i sista minuten. Fem över sju var det dags att resa på sig och pallra sig ner till bilen. Och nu är jag på jobbet.

Min resa till München nästa vecka är kanske inställd, det finns inte ett enda ledigt rum i hela München! Skumt, huh? Nån byggmässa som lockar massa folk och förstör min business-trip. Men det är inte så farligt för min del, tar det faktiskt hellre i Maj. Jag har ju ROM nästa vecka att ladda till! Yes baby, lets do it Italian style!


image193image194image192

image189

image190image191

Åh, tänk om det här kunde bli en reseblogg! Antar att mina fem veckor semester inte riktigt håller måttet till 365 dagars bloggning om resemål, tyvärr. But oh, happy day! Ge mig mer fri! Och mer lön! Kom igen, HH!

är det bara mode det bloggas om?

-nähä! För jag fastnade precis för en helt okej vanlig blogg, dvs ung kvinna som skriver om livet, precis som jag!
Jag ska inte säga nåt illa om dessa modebloggar, för jag läser dem själv då och då (host). Men guuu va skönt att det finns annat än kläder att läsa om!

Jag borde hitta på ett intressant ämne själv att blogga om, som får folk intresserade. Men vad kan det vara?
Tänka tänka tänka. .
Och den här veckan ska Lasse till Stockholm med jobbet så jag har ett par dater med mcDreamy (som jag delar med miss Marte)- så det är inte helt otänkbart att yours truly söker sig mot teveskärmen före dataskärmen. Jaja, vi hörs! Gonatt,

Signing out from Norway

The Fray!

Hittat en ny favoritlåt, bara så där:


http://www.youtube.com/watch?v=aAIs3tUYOi4

Ååååh

Lördag i Fredrikstad

Egentligen skulle vi vara ute hela dagen igår, inviga kubb och så ner på bryggan för en öl och pizza. Tyvärr visade sig att min man vaknade fredag natt och var magsjuk (som tur är vaknade inte jag).. Så det blev en ganska lugn dag efter att jag hade hjälpt Teje att inhandla x liter blomjord. Lasse låg och stönade och flåsade på soffan nästan oavbrutet, så eftersom han inte hade några problem med att jag lämnade honom ensam tog jag en tur ner till bryggan ändå. Marte å Oddrun hämtade  mig och vi hann med en pizza och en öl innan min chef lite oväntat dök upp efter matchslut (FFK vann öppningen vilket betyder massa folk ute å ölar).. Helt okej lördag, även om det inte är spec kul att lämna L hemma spyendes (men i ärlighetens namn roligare än att sitta mitt i det själv).

Jag nämnde för Lasse att om han ens hade övervägt att gå ut å roa sig en kväll jag låg hemma och spydde hade han fått ett helvete. -Det förstod han mkt väl.

Nu är det söndag och jag ska lura med mig L på balkongen medans solen är uppe, så vi kan ta ett parti backgammon. Han är frisk nu, som tur är..

Man vill nästan vara bög

Fan vilken underbar period vi går in i nu, svenska folket! Det är nästan så att man vill bli homosexuell bara för att njuta max utav detta fenomen som på svenska kallas melodifestivalen! Ah, sweet sweet sweet.
Huruvida Sverige tar sig långt eller inte blir en annan femma, men bara det att det verkligen börjar nu gör att man vet att våren har kommit! För melodifestivalen är lika mkt vårkänslor som jag får av öl på balkongen (idag efter jobbet), kubb i parken (första gamet imorgon!) och lunch ute i solen (plastbordet invigdes idag på jobbet)!

Hörrni people, det var ju 20 plus och sol idag! Och om två veckor ska jag till Rom med pappa och systrar. "Rome here we comes" som min pappa så fint uttryckte det!

Simma lungt,

Äntligen va!!

Bara för att jag inte är så duktig på att skriva blogg nu för tiden betyder det inte att jag inte är på vilda vebben och spanar in andras bloggar! Se upp!

eyeswideopen


Och innan jag uppdaterar med massa onödig text kommer här ett par foton, lite av what I've been up to:

Nedan: Jorunn med tapas! (Barcelona)

jorunn

Nedan: Jag och Marte spänner muskler pån pub i Barcelona
muskler

Nedan: Therese med Tapas

terran

Nedan: Konsert i Fredrikstad. Bland annat "The Zoids", Martins braiga band!

jag?marte


Nedan:Bar i Barcelona med Typ från Manhattan. Jag: full på tequila shots.
(Vaknade dagen efter och fick höra att jag hade hookat upp mig med mr Bean. (?)

jagmrbean


Nedan: mat i Barcelona. Tapas med tillhörande potatisbomb (!) att spotta nere i höger hörn.
Spännande! Minen ser ut att var en blandning av skeptism och njutning, men det var 100% gott.

image180

Hur mkt har du rest?

Vilken rolig sida!

-Men mitt Asien är ju helt obesökt! ..Måste ut å resa mera, så är det bara!

image179


http://www.world66.com/myworld66/

McDreamy - Not Mr Bean

Ja du bloggen, nu är det mycket som har hänt.
Barcelona förra veckan var underbart! Fint väder, massa shopping, jobbig bakfylla. Alltså en helt okej semester!

Det finns en hel del updates jag hade kunnat skriva om, om jag bara hade orken. Nu har jag först och främst tänkt att ta mig en liten cigg ute i VÅRsolen (Yes baby, the sun is shining in Moss today) och sen får vi se om det bjuds på nå foton.

Brb,

Ps. Jag har min egen McDreamy, även om det inte är nåt fel på teve-versionen, direkt. Aaaaah, suck Ds