Allt går emot mig

Arbetsmoralen borde vara högre.
Folk fattar inte att de ska sluta sända mig emails! Jag hinner inte svara fler!! Sluta! Jag vill ha ett auto return-to-sender-meddelande just nu: Please notice that your email has NOT been sent. Try again later or harass someone else, will you?!

Det blir definitivt inte bättre av att jag i ett svagt ögonblick signat upp mig på alla möjliga tänkbara rese-sidor, så 10 gånger om dagen får jag bra, ibland väldigt bra, erbjudanden om resor världen över! Precis när min reseabstinens är som högst kommer Marte med tips om nästa resa. Vi ska till Filipinerna!

Måste jag svara på alla email innan nästa semester? Åh gud. Ge mig styrka.

Till alla mina fans:



Meningsfull konversation via msn during daytime working:

Marte.. εïз says:

men de bildene er for våre øyer only

Kristin says:

:) okej då

Marte.. εïз says:

ja!!

Marte.. εïз says:

husk jeg har det bildet hvor du ser tannløs ut

Kristin says:

OOOOOOOH NOOOOOOO

Kristin says:

jag ska smyga in i dtt hus på natten å radera alla fula kort på mig själv


Heppelihepp!

Har tittat igenom mina foton från semestern och konstaterar följande;

1) Jag är ungefär lika vit på första kvällen som jag är sista. (Marte i kafeterian imorse till kocken: "Nicos, vem är brunast av mig och Kristin?!" och så gapade/smilade hon extra stort så hennes bländvita tänder skulle stå i klar kontrast till hennes "bruna" ansikte)


Hittade inget foto från sista,
men detta är första kvällen

2) Jag håller i en drink på många foton tagna med sminket på.
Och ändå tycker jag inte att vi festade SÅ mkt?


3) Det smartaste köpet i mitt liv (jaja, okej då! Lasse har betalat för den, men igen: Jag valde ut den och jag använder den..) är min nya Olympus MJU 770 SW digital kamera. Den tar foton under vatten! Under vatten!



4) Jag saknar redan stranden. Det är långt till vintern! Och jag vet inte jag ens kan få med Lasse på den där solresan när det närmar sig november/december. Han muttrar ju redan om att jag reser för mkt och att vi ska renovera lägenheten och inte har råd. Men: ingen challenge är för liten att anta; jag ska göra mitt bästa!

image307

image306

image308

"Alla" foton kommer upp på FB; samtl resenärer ska censurera korten först. Vi var trots allt 4 tjejer med fyra kameror och jag tvivlar på att vi får till tusen (?) foton där alla är nöjda. Det är ju inga problem för mig, är jag lika vacker på de andras kameror som jag är på min egen är det ju förträffligt! Här följer smakprov:
   
(Marte om oss utan smink: "Vi ser ut som gutter!!" -Äh, va snackaru om?! Jag skyller på dålig tajming, bad hair day(s) och en solbränna som inte helt ville ta fart!)

smakprov av resan;

Marte (bloggbesatta bitchen numero uno) har redan hunnit med att blogga. Jobbar du aldrig, människa?!
Läs hennes första tankar om veckan på Cypern! marte77.blogg.no

(En vecka utan blogg och jag kan inte länka längre?!)

YABBA-DABBA-DOO

Alltså, det finns så mkt att skriva om. Hela resan har varit superduper trevlig och nice, varm och fartfylld och riktigt jävla kul! Jag tror att jag har hittat tre av de bästa resekompanjonerna, faktiskt! Helt totalt genomlyckat var det! Nästan ännu roligare när man kommer hem och kommer ihåg allt, backflashes rules!

Iaf, jag hinner inte uppdatera så mkt nu när jag jobbar (jag har ju säkert 10 bloggar jag missat att plöja igenom också! Gud, varför är det så mkt som ska hinnas med?!)..

Men det kommer vänner och bekanta, snart mer info på bloggen jag lovar!

Idag har jag en fruktansvärd träningsvärk i underarmarna! Min väska gick från 24 kilo på Gardermoen (aj aj aj, bara att betala övervikt), till 18,9 kilo på Larnaca (jag hade bantat ner väskan 5 kilo på en vecka!) till MINST 35 kilo efter min taxfree-shopping spree väl tillbaka på Gardermoen (vill inte tänka på saldo på kontot just nu, vill INTE tänka på saldo just nu) - och jag tror det är därför mina arma värker.


Tack till Jorunn, Therese och Marte: We had a yabba-dabba-doo time together!

I can have my lunch now!

Nu børjar resan!

Jag och Marte kom överrens om att hon skulle ringa och väcka mig, eftersom hennes buss gick tidigare än min taxi. Jag bad henne ringa 20 över fem. Marte börjar ringa 04.55.

Hon påstår att hon inte kom ihåg när jag skulle upp.
Jag misstänker att hon hade långtråkigt på bussen och började ringa folk bara för att jävlas!
20 min är många minuter av saknad när man inte kan somna om igen, Marte!!
-Men okej, jag hann blogga. Sista inlägget på ett tag tror jag, NU BÖRJAR CHARTERN!

Nostalgitripp;

För att komma i stämning och hitta bra musik till lite partyplattor som jag håller på å meckar med, fick jag den lysande ideén att sätta på min och Elinas "Napa 2002"-skiva (jepp, som vi hade sommaren 2002). . Brings back the memories! Så då kom jag genast fram till massa låtar som hör Napa till!

Tänk, om 14 timmar (lokal tid) landar vi. Uj uj uj!

Och så blir det självklart en SVORSK skiva för att alla nationaliteter ska känna sig partysugna!

Blogghotad

Lasse hotar med att börja blogga.
Mitt svar till honom var "What could you possibly say?!"  när han påstod att han skulle blogga om mig.
Men, så tänkte jag efter en stund. Det finns, tyvärr, en hel del att säga om mig. Speciellt för en kille som har bott med mig de sista 3 åren.

För jag är liiite rädd för att komma hem till en bloggberoende sambo som i smyg skriver ner mina konstiga kommentarer, eller felciterar saker jag sagt. Det hade ju nästan varit lika illa som om hans blogg blev mer populär (hehe, populär?!) än min. Näe, då är det faktiskt rätt skönt med en kille som håller sig undan bloggar och hellre läser en bok!

Tur för mig att han bara skämtar.

Förresten, resväskan är (full)packad och ready to go! Flytoget kl 06.05 tomorrow morning!
Nyss tagit en regnig promenix med Elina.
Nu: mat.

Det blev mest sprit..

-Jo, det blev en trevlig kväll igår! Jag satte mig i en taxi runt halv ett, då kände jag att jag hade gjort mitt. För mkt (kan det bli för mkt?) sprit utan dans (fan, jag ville ju faktiskt ut!) gjorde sitt, och jag tackade för mig när resten satt kvar i soffan hos T&M.

Nu har jag lite projekt på gång.

1) Fixa en eller ett par cd-skivor med bra musik att ha med på resan.
2) Packa resväskan. Snabbt fixat när jag har ett hum om vad som ska med. (Hum?)
3) Laga mat. Jag är bakishungrig som fan, men vill ha riktig mat!

Resan förra året,

image297
image298


It only takes a beer

image296


Solen tittade fram under dagen, skönt!
Efter gårdagens innekväll med Greys gänget som enda sällskap (förutom M&M) blev det en liten shoppingspree på eftermiddagen idag. Handlade massa rea, 5 plagg för bara 150 kr!
Men nog om det, det finns ju viktigare saker än kläder.

Elina undrade om jag ville med ut. "Njaa, det är ju näst sista kvällen med Lasse innan jag är borta en vecka. Jag vet inte helt." Fem minuter senare, efter en kall 4,5a på balkongen: "I'm in!"
Lasse vill inte, men han är ändå inte hemma före 22.. -och känner jag honom rätt ger tv:n och soffan honom bättre sällskap än vad vilken Kristin i världen kan en erbjuda en lördag som denna! Sagt och gjort, jag tror det blir paaaarteeeey för mig, lugnt för mannen.

Resväskan ligger förresten kvar uppe i garderoben. Men mentalt sett är jag fullt igång och nästan färdigpackad. Det är ju bara 7 dagar, hur svårt kan det vara? (Jag minns med fasa mina 20 (?) kilo som jag hade med mig för en tre dagars visit i Barcelona i höst. -Där menningen var att handla massa kläder. Pust)
Jag har iaf 6 bikinis, så badkläder behöver jag inte ägna ngn tanke åt. -Allt ska med!

Wupidooo, om 2 dygn är jag redo och på plats for a night out in napa!

ka-ka-kamera

Yes box! Min nya kamera har ääääntligen kommit! Okej, det är egentligen inte min kamera, jag antar att det är bådas. Kanske egentligen mest Lasses eftersom han betalade den. Men, å andra sidan: det är ju faktiskt bara jag som använder den! Stackars man blir ju helt förlamad så fort man ber honom att knäppa lite pics.
Det kanske är därför min "modeblogg" aldrig blev av; jag har ju ingen som kan fota mig i fashionabla poser på hemmaplan! Det slog dig inte?

Men så ere.

Nu kommer snart Marte och Marengen, för ikväll är det dags för mera Greys! Fortfarande lite kär i McDreamy, det ska erkännas. Men med cirkus 15 avsnitt brända på dvd klara att spelas upp på teven känns det heeelt okej.

Lasse is living wild med två killar (Läs: de spelar rollspel) i Fredrikstad och blir borta hela natten. Så ledsen är han över att jag ska vara borta en hel vecka, liksom! För de som konstant undrar varför han inte ska med ut å resa (förutom det självklara, det är en tjejresa) och tycker lite synd om honom vill jag vänligt men bestämt förklara;

Ni har fel.

Ända sen jag stolt berättade om kuppet vi hade gjort (så billigt billigt! bara 500 nok!) är det som att han går på tå hemma.. "Eh, när var det du skulle åka sa du?" och "Du, var det söndag eller måndag du skulle dra?!".
Och han gör det inte med ledset ansikte, tvärtom! Jag riktigt ser hur han lyser upp, och kan bara tänka mig vad han tänker.. Det är nåt i stil med "Gu va skönt att slippa allt tjat och mas från den där tjejen" eller "Rollspel hela veckan lång!!" ..

Som jag ser det får vi båda två lika mkt semester veckan som kommer.
Bara det att när han sitter djupt koncentrerad i en bok och tar en snus är jag inne på min tredje tequila, kollar om jag har nån linje (efter en dag på stranden) och funderar över vilken låt vi ska sjunga på karaoke nåsta gång..

To be continued. . .

Jag kan se in i framtiden!


Om sanningen ska fram, så är det Marte som har en förmåga att se in i framtiden..
Men inte mig emot om dessa "visioner" eller "syner" om min framtida solbränna stämmer:

image286

Hon tror även att både hon, Jorunn och Therese (som alla ska ner om 3 dagar - jippie) kommer att få en solbränna att skryta över! Detta är alltså mitt resesällskap - mer eller mindre retuscherade:
     

Att dejta kändisar:

HIttade en link; vilken kändis man passar bäst ihop med.
Och då var jag ju bara tvungen att testa
den!
Tyvärr rök Alexander Skarsgård ut som 7:e man (han har alltid varit en favorit), och Micke P (ersbrandt) som nummer 8. What a shame! -Jag fick hålla tillgodo med Fredrik Ljungberg..

Oslo, we have a problem!

Som ni säkert vet, dear readers, ska jag till Cypern på måndag.
Men nu märker jag att min förkylning inte riktigt gett med sig helt.

I morse, när jag cruisade in till jobbet i min Polo märkte jag något halvjobbigt.
På den 45-minuters sträckan jag gäspar mig igenom varje morgon hann jag få lock för öronen ett flertal gånger!
Först i de "backarna" som går ut av Oslo centrum ner mot motorvägen (jag skriver "backarna" för det är verkligen inte stora höjdskillnader vi snackar om här, inte).. Sen igen, flera gånger i den extremt låååånga tunneln på nästan 4 km. Problemet, you ask?! Hur ska jag klara 4 timmar på flera tusen meters höjd när öronen strejkar efter små höjdskillnader på norska E6an?!

Tur att jag har den bästa lösningen för påfrestande flygresor: En bra bok, film på flyget (länge sen jag flög charter men jag hoppas på nån liten godbit! Om Sterling visar film på 3 timmars tur till Rom måste väl ändå vi få se nåt sköj?!), musik i lurarna på min Walkman tlf (love it!), och så klart: Spriiiit för att förhöja stämningen!

-Nu flyger vi visserligen på morgonen, men det har inte stoppat mig förut.

image284

Välstekt blondin

Alltså, Therese snackar om 45 graders värme nere på Cypern.
Aftonbladet postar en fet sol och 28 grader varmt!

Snart ska jag ligga på beachen grabbar å brudar!



image283

Vardag i Oslo

Det blev en riktigt trevlig tillställning i lördags!
Skara var en fin liten stad, och det bjöds på trevlig fest med trevligt folk!

Jag fick tag på en lånekamera från expert, så vi hade möjligheten att fota hela kvällen.. Men en blandning av ovanan att stå med kamera i högsta hugg (var trots allt sen 6 veckor sen jag hade min egna) och det faktum att jag inte är helt komfortabel med att springa runt och trycka upp kameran i ansikten jag inte känner resulterade i att det inte blev så många foton tagna. Men vi hade kul och det är ju huvudsaken!

Man skulle kunna tro att en bröllopsfest bäddar för romantik, men riktigt så var inte fallet. Innan maten nämnde Lasse att han såg framemot att gå tillbaka till hotellet när festen var över..
Jag (lite flörtigt); Tänker du hotell-tv-porr eller hotell-säng-sex?!
Lasse; Jag tänkte egentligen mest på min bok

Ah, well. jag får skylla mig själv när jag påminner honom att ta med hans bok som han har en förmåga att fördjupa sig i nåt helt otroligt!

Marte fyller 30 idag!! Hon har dessutom tagit steget fullt ut i nätets vilda värld och skapat sig en alldeles egen blogg! Allt om hennes liv finns att läsa
här! Det bevisar ju än en gång att internettet är här för att stanna, och vem som helst; gammal (läs: Marte) som ung (läs: moi) har något att tillföra ut i cyberrymden.

..på tal om gammal och ung kom Lasse med ett välflormulerat citat under lördagen; "Du inser att vi än en gång är de yngsta här, som inte kom med sina föräldrar?!"
Men jag klagar inte över det. Däremot har jag som 23-åring upptäckt rynkor i pannan! -Kanske dags att bara umgås med äldre folk för att dölja eventuella brister som ungdom?!

Nu ska jag dricka mer te, sätta på "Music and Lyrics" och bädda ner mig i soffan för att bli av med min förkylning.

Jag, en blogg-stalker?

Är det bara jag, eller har det plötsligt dykt upp fler bloggar som handlar om annat än det typsika modet?!
De kanske alltid funnits där, men att jag inte sett längre än till blogg.se's topplista?

Hursom; det är så skönt att läsa om "vanliga" (ska erkännas att vissa är mer eller mindre kända) människors liv utan att få upptryckt i facet vad de hittade på rean etc.. Men frågan som följer blir självklart:
Fattas det nåt i mitt liv när jag finner sån glädje i att läsa om andras?
Har jag så tråkigt att det fyller en funktion att läsa andras sarkastiska/ roliga inlägg om vad som händer i deras liv?
Eller ännu värre: Varför är det så intressant om läsa om folk jag varken känner eller vet vem de är?!

-Jo, jag har nog tagit upp frågan förut, men det är ju mer creepy att läsa om folks liv än om mode! Eller?
Kvällen gör mig filosofisk. Plus att jag sitter framför VÅR (Lasse hävdar hans men det kan han ju fetglömma, mannen äger inte ens en blogg. Liksom, hallå? Va ska man då med data till?) nya dator som ägnar sig utmärkt åt bloggandet. Åh, den är underbar.

Jag har precis smort in hela kroppen med servietter och tänker blogga tills jag är torr och brun.
(Brun-utan-sol-servietter, människa!!)

Vet du vad google heter på norska?

Ja, norrmän är ju för sköna.

Google heter guuugel, även fast det stavas precis likt!
(Hade ju varit störtkul om det var
www.guuuugel.no istället, men men).

Plugga heter Pugga
Gurka heter Agurk
Öken heter Örken

..Vad hände där egentligen?

image282

Ni vet att jag säger det med kärlek, vänner.

Svettiga typer, (och lite bröst)

Egentligen skulle jag ner på stan efter jobbet för att köpa en outfit till bröllopsfesten (!!) på lördag. Men jag testade min klänning som jag köpte i Barcelona och som bara använts en gång och den satt så fint så jag kör på den och fyller på med nya accessoarer.

(Och nej - eftersom detta INTE är en modeblogg ska jag inte posta foto på min klänning. Däremot kanske det dyker upp foton från själva festen och om ni har tur kanske jag själv dyker upp på nåt iförd just den klänningen. När jag tänker efter så kommer det nog att göra det eftersom mina bröst ser utomordentligt bra ut i den om jag får säga det själv, och vad är en blogg till för om inte för att boosta ens ego lite? -Eller mycket, för den delen. Just det, jag tänkte väl det.

Men för att kunna posta foton så krävs det att min digitalkamera dyker upp snart!! Inne på femte veckan sen jag lämnade in den för reparation, eftersom jag råkade tappa den på krogen, med linsen ute. Att expert fortfarande inte lyckats få fram en ny kamera eller laga den gamla är fanimig skandal! -Jag har en deal att jag ska ringa efter 16 idag, och jag hoppas att de har lyckats lura fram en lånekamera AT LEAST! Det har gått alldeles för lång tid för att man ska kunna kalla det acceptabelt.)

Aaaaaanyway. Skara i helgen alltså, med bröllopsfest som jag ser fram emot! Hotell för mig och Lasse, och hotell är grrreat! Speciellt frukostbuffé. Mmm, jag älskar frukostbufféer.

Och plötsligt är det bara 10 dagar kvar tills vi drar till Cypern!
Bara 6 arbetsdagar - helt ooootroligt.
Jag ser för mig beachen och solen från där jag sitter, inlåst i ett kontor med ett stort lager (eller vad det nu är) utanför fönstret och inte mkt annan än rix fm på nätradio och lite sporadiskt bloggandes. Eh, och så jobbar jag ju, så klart. Vad trodde du?
Men det är ganska fint väder ute!

Spinning imorse igen. Ensam, igen. Min tidigare träningskompanjon (NAME DROPPING: MARTE!!) har helt gett upp det där med att svettas i grupp. Shame on you! Men det ska bli ett sant nöje att stå bredvid dig på stranden och spänna upp musklerna. Moahaha.


image280


Fascinerande egentligen. I Sverige heter jag Kristin, men majoriteten av folket i Holland väljer att kalla mig Kirsten eller Kristen. (Alltså, de stavar namnet annorlunda i mail till och med?)   I Norge heter jag Kri- stin.

-Kaffepaus.

Changing everything..

Jag vill förändra min blogg och i mitt inre ser jag hur en väldesignad, färgglad, positiv och härligt kaxig blogg blir till..

Problemet: I know shit när det gäller sånda där HTML-taggar och saker.

Synd att man har en pojkvän som bojkottar blogg, annars hade han kunnat göra det åt mig. Han håller på med programmering och sånt på jobbet. Läs: han jobbar med nånting inom data/teknik. Äh, jag vet inte, men han kan sånt iaf. Vad hans tjänst går ut på har jag inte riktigt lärt mig än. Varje gång han börjar prata om det faller jag liksom av vagnen efter ett tag och säger bara "Mmm" och sånt.

Det är väl så det är att vara konsulent/ projektledare/ nånting annat. Antar jag.

Uuuunderbart!!

Jag har varit nervös hela dagen för jag hade lovat Lasse att följa med till gamla lägenheten och ordna å styra..
Dagen har gått åt till att ställa mig själv frågor som "undrar om jag kan lura mig till att slippa åka?" och "MÅSTE man ställa upp och hjälpa till i sin sambos gamla lägenhet, när man bara bott där men inte ägt den?!"..

Men han är underbar!
För tredje gången på rad (YOU HEARD ME SISTER!) har Lasse själv dragit sig ur!!
(Jepp, både lördag och söndag "slapp" jag åka 2 långa timmar för tråkig sysselsättning! ..Han vill inte heller, jag vet det. Men det spelar ingen roll, it feels good inside.)
Trixet? -Låt alltid honom tro att det är han som bestämmer!

L: "Jag tar fem tåget, så ses vi kvart i sex"
K: "pust.. Ja ja" (lagom negativt - inte överdrivet. Aldrig överdrivet för att få sin vilja igenom)
L: "Jag hinner inget tidigare, måste jobba!"
K: "Jaja, bara det att det blir så himla sent.."
L: "Vaddå, vill du hellre åka in imorgon istället?"
K: "Alltså, jag tror ju att det är mkt bättre väder idag än imorgon"
(Sant, har hört talas om ett lågtryck som kommer)
Paus
K: "Men jag vill absolut inte bestämma det jag, det är upp till dig alltså!"
L: "Ja, jo men vi kan ju alltids ta det imorgon. Men då måste vi åka imorgon!"

Ta daaaa! Så nu kan jag göra nåt kul ikväll när solen skiner!
Plus att jag var uppe 05.30 (spinning för fulla livet!) så jag är liiite för sliten för tapetsering och dylikt.. Hua.

mer om foton;

Har lagt foton på facebook - kolla in dem där istället!


Vår danska kollega,

(och enda manliga sådan) på kontoret, tyckte att det var dags för damerna på kontoret att signa upp sig på kvällskurser till hösten. Detta är vad AOF hade att erbjuda infor 2007:


Tavshed, den yderste grænse:
Hvor ingen kvinde før har været
Torsdag 17.00-18.30  

Den uopdagede side af banken:
At sætte penge ind
Tirsdag 18.00-20.00  

Fester:
Hvordan man overlever uden nyt tøj
Mandag 17.30-21.30  

Værn om din mand:
Små huslige opgaver kan vente til efter kampen
Onsdag 16.00-21.00  

Badeværelses etikette I:
Mænd har også brug for plads i toiletskabet
Mandag 19.00-20.30 

Badeværelses etikette II:
Hans barberskraber er hans
Tirsdag 17.00-20.00  

Kommunikations færdigheder I:
Tårer -den sidste udvej, ikke den første
fredag 19.00-20.30  

Kommunikations færdigheder II:
Tænk før du taler
Onsdag 18.30-18.45  

Kommunikations færdigheder III:
Hvordan du får hvad du vil have uden at plage
Tirsdag 19.30-23.00  

Sikker bilkørsel:
En færdighed du KAN opnå
Tirsdag 16.00-20.30  

Telefonfærdigheder:
Hvordan man lægger på
Onsdag 16.00-23.00  

Introduktion til parkering
Fredag 19.00-20.30  

Parkering for viderekomne:
Parallelparkering
Fredag 19.00-20.30  

Madlavning I:
Få bacon, æg og smør tilbage i køkkenet
Mandag 18.30-20.00  

Madlavning II:
Klid og tofu er ikke egnet til menneskelig indtagelse
Tirsdag 18.30-20.00  

Madlavning III:
Hvordan du ikke påfører andre dine slankekurer
Onsdag 18.30-20.00  

Komplimenter:
At modtage dem pænt
Fredag 17.00-19.00  

Menstruation:
Dit problem -IKKE hans
Torsdag 18.00-21.00  

Klassiske klæder:
At bruge tøj du allerede har
Torsdag 17.30-19.30  

Støv:
En uskadelig naturlig forekomst kun kvinder bemærker
Mandag 16.00-23.00  

Vasketøjs integration:
At vaske det hele sammen
Onsdag 19.30-21.30  

Olie og benzin:
Din bil har brug for begge dele
Tirsdag 16.00-22.30  

Elementær kortlæsning:
Sådan læser man Kraks kort og finder hjem igen.
Torsdag 19.30-21.30 

Avanceret teknisk kursus:
Sådan programmere du din video.
Fredag 18.00-22.30  

Shoppetur:
Du kan også købe tøj på under 4 timer.
Torsdag 18.00-23.30

Ja, du kan lære at fylde benzin på bilen.
Onsdag 19.00-21.30  

Han glemmer fødselsdage -du glemmer sportsresultater:
Sådan håndterer du det.
Mandag 18.00-19.30 

 Bilkørsel I:
Betydningen af blinkende orange lamper.
Mandag 16.00-23.30  

Bilkørsel II:
Sådan holder du farten konstant på lige strækninger.
Tirsdag 16.00-23.30   

Tilmelding sker på [email protected]
-Eller brug nedenstående tilmeldingsblanket
Alle kurser er af 14 ugers varighed  

TILMELDINGSBLANKET  
Navn:
Adresse:
Tidligere kurser:  
Færdigheder: (Kryds af) ( )
Støvsugning ( )
Hente børn ( )
Opvask ( )
Hente børn til tiden ( )
Tøjvask ( )
Grundlæggende indkøbsfærdigheder ( )
Ulykkesforsikret ( )
Hente øl til herren i huset ( ) 
I stand til at klare sig selv en aften eller to. ( )
Kørekort ( )  

Du kan blive kontaktet af din kursuslærer, som vil informere om hold og niveau  
Rigtig god fornøjelse!

Party foton!

Jag var ute och svirade med världens största kamerkåta kompis i fredags! Vilket resulterade i typ 300 foton, från kvällens start efter jobb nån gång vid 16.30-tiden till läggdags runt 04.30..

Och för en gångs skulle ser jag INTE helt mongo ut på 80% av bilderna! LYCKA!
Kommer pics senare, men tyvärr funkar inte nätet hemma så förhoppningsvis finns tid under dagen..
Nu äre snart lurretajm (tur för jag börjar bli hungrig).

Blogg fakta!!

Svenska blogg.se har en topplista. Där är det fanimig BARA modebloggar som ligger!
Norska blogg.no har också en topplista. Ettan där heter Sjakkfantomet och bloggar om schack!

Life is wonderful!

Nu skiner solen, mina vänner och det ska firas med en kall (öl och drink)! Bara jag får lämna kontoret snart. . .

image279

High pressure on the way!

Jepp, nu har i princip alla lovat mig att det ska komma ett högrtyck nån gång snart!
(Lite oroväckande är det dock att enligt TV4's väder imorse verkade högrtycket dras åt Sverige men regnet stannar över Oslo - fast det var nog bara en synvilla)
Vore bara så förbannat skönt att kunna ta en öl ute ikväll! Och på lördag, och sen njuta två veckors fint väder innan vi åker till Cypern en vecka.. Förbereda brännan, you know.

Tillbaka på jobbet igen. 2 och en halv vecka i Oslo och Falun gick alldeles för fort. Dagarna bara springer iväg när man kan göra vad man vill hela dygnet!
Bloggen försummad - men kirrar ni sol kirrar jag inlägg, you bet ya!