det var då själva..!!!

Skiten började torsdag, en och en halv vecka sedan..

Som vanligt hade jag lite ont om tid på morgonkvisten, och rusade ner för trapporna. Får syn på bilen 15 meter upp i gatan och siktar in mig på förarsätet. Närmar mig, och ser nåt på vindrutan. Nånting gult? PANG! 500,- i böter eftersom jag tydligen står för när ett gathörn.

Torsdag denna vecka, och jag är glad och förnöjd eftersom lönebeskedet dimper ner i internposten. Gnuggar händerna och ler inom mig eftersom jag haft lite ont om pengar på sista tiden. River upp kuvertet och skummar igenom siffrorna.. Tänker "oj" när jag ser totala timlönen och blir ännu gladare. River upp nästa lapp, där det står hur mycket jag ska få. 83 kronor.. 83 kronor? Vänder tillbaka till första bladet och går ner där det står angivet "avdrag - diverse utgifter". PANG! 19 000,- dras av pga mat i cafeterian, och Helly Hansen kläder.

Igår eftermiddag, när jag ska fika med Elina och Hege. Parkerar på Esso, promenerar till Grünerlökka. Återvänder till bilen efter en kaffe latte och ser återigen något på vindrutan. Nånting gult? PANG! 700,- i böter för olaglig parkering. (Jag räknas tydligen inte som en Esso-gäst när jag fikar på ett café längre ned i gatan)

Imorse, när jag vaknat och tagit en snabbdusch. Pratar med Elina och bestämmer mig för att cykla ner till dem och hämta bilen, eftersom parkeringen går ut om sisådär 30 minuter. Upptäcker hur svårt det är att cykla med en stor flaska Imsdal i ena handen och tappar den upprepade gånger. Möter Elina och Martin som står nere vid min bil, och tittar på nåt? PANG! 500,- i böter. Tydligen har det under natten dykt upp en "parkering förbjuden"-skylt pga vägarbete.

Så, man kan väl säga att jag har haft häcken full på sista tiden och därför försummat bloggen och mina kära läsare.

Kommentarer
Postat av: teje

Nitten tusen på mat og klär? NITTEN tusen? Det var vel en feil? Håper jeg?

2007-09-22 @ 18:43:49
Postat av: k

Nej nej, inget fel, tyvärr! Men det var inte bara till mig, som tur var! :)

2007-09-22 @ 19:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback